Momenteel staat er geen cursus vormtekenen gepland

Vormtekenen - een oefenweg


Vormtekenen spreekt de mens aan in denken, voelen en willen, werkt harmoniserend, versterkt de concentratie en brengt innerlijke rust.
In weloverwogen stappen zullen we het vormtekenen oefenen. Deze cursus kan door iedereen gevolgd worden die naar innerlijke ontwikkeling zoekt. Zowel op praktisch als op intellectueel vlak is geen enkele voorkennis vereist. 

Ik heb mijn inspiratie gehaald uit de oefenweg in vormtekenen volgens Rudolf Kuzli, aangevuld met oefeningen van andere meesters in het vormtekenen. De volgorde van de oefeningen activeert een proces dat de scheppingskrachten, die in iedere mens sluimerend aanwezig zijn, tot ontplooiing brengt. 

De reeks kan door iedereen gevolgd worden die de helende werking van het vormtekenen wil ervaren. De reeks is eveneens geschikt voor therapeuten en pedagogen als ervaringsgerichte bijscholing. 

Benodigdheden: een computer met camera die op je blad gericht kan worden; veel oefenpapier in groot formaat, geschikt is het therapeutenpapier van mercurius 80gr; dik zacht grafietpotlood, dikke kleurpotloden, bv. Van Lyra, Stabilo, Lamy. 

 

Lesgever: Hermelinde Laga, kunsttherapeut - kunstzinnig coach.
hermelindelaga@protonmail.com - tel: +32 499 708162


Inschrijvingen en voorwaarden:
Inschrijvingen gebeuren direct bij de lesgever. Het volledige cursusgeld dient ten laatste 4 weken voor aanvang van de cursus of reeks gestort te worden. uitzonderingen mogelijk na afspraak met de lesgever. Met de betaling van een voorschot is je deelname bevestigd en geeft je het recht op een plaats in de cursus. Kunt u onverwachts niet deelnemen aan de cursus waar u al voor ingeschreven was, laat het dan zo snel mogelijk weten. Zo krijgt iemand anders nog de kans om in te schrijven. Annuleren kan enkel schriftelijk via e-mail bij de lesgever en is tot 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos, daarna moeten administratieve kosten gerekend worden. Bij het beëindigen van het volgen van de cursus kan de betalingsverplichting niet beëindigd worden, er zijn geen terugbetalingen van reeds betaalde cursusgelden mogelijk. Wordt de cursus vroegtijdig beëindigd door de lesgever dan worden de cursusgelden voor de niet gegeven lessen terugbetaald. Bij te weinig inschrijvingen wordt het reeds betaalde cursusgeld teruggestort. 
Kan de cursus niet of gedeeltelijk niet doorgaan door overmacht, dan wordt gekeken naar een oplossing waarin beide partijen de last gezamenlijk dragen.